Для всіх наших шанованих читачів, які уважно стежать за своїм гороскопом, а також звертають увагу на зміни магнітного поля Землі є дуже важливим нагадуванням. Вчені ще влітку цього року змогли визначити, що у жовтні буде ціла серія жорстких магнітних бур.

Так, Центр передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень (NOAA) США визначив, що у четвер, 5 жовтня, відбудеться найсильніша магнітна буря.

Вчені заявили, що перша половина місяця буде не дуже активною, лише 5-го числа очікується потужна подія.

Магнітні бурі. Фото: Youtube
Магнітні бурі. Фото: Youtube

5 жовтня – найсильніша магнітна буря. Її пік буде вранці, але вплив на організм протримається до глибокої ночі. Можливі різкі перепади настрою, головний біль та запалення хронічних захворювань.

Популярні новини зараз
Графіки відключень: коли українців знову переведуть на погодинне електропостачання Обіцяні 17% не додадуть радості: як насправді зміняться пенсії у 2025 році Опалення буде гіршим: українцям краще зробити це швидше Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

З 13 по 15 жовтня та 23-26 числа очікуються ще дві магнітні бурі слабкої сили.

29-30 жовтня буде доволі серйозна сонячна активність магнітна буря середньої сили.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

Як захистити свій організм

Щоб мінімізувати вплив геомагнітних бур на здоров'я дотримуйтесь наступних правил, і тоді негативні наслідки цього явища вас не торкнуться:

• Відмовтеся від важкої, висококалорійної, гострої їжі та швидкого харчування. Включайте у свій раціон більше сезонних овочів, фруктів, зелені, горіхів та риби.

• Пийте щонайменше 1,5 літрів рідини щодня, включаючи чай та компот. Найчастіше пийте воду з мінералами та електролітами.

• У періоди бур уникайте вживання кави, алкоголю та енергетичних напоїв, а також намагайтеся зменшити кількість викурених сигарет.

• Збільште фізичну активність, виконуючи зарядку у дні магнітних бур. Більше часу проводьте на свіжому повітрі та намагайтеся ходити пішки замість поїздок на транспорті.

• Регулярно провітрюйте приміщення, особливо перед сном.

Нагадаємо, "Вони як таргани розбіжаться в різні боки": астрологіня спрогнозувала, коли окупанти покинуть Україну.

Раніше повідомлялося, на роботу як на свято: знаки Зодіаку, які завжди готові закрутити офісний роман.

Також, тримати бадьорими та енергійними: вчені розповіли, чому ми позіхаємо.