Для всіх наших шановних читачів, які з великою відповідальністю ставляться до своїх платіжок з комунальних послуг, є дуже важлива інформація від компанії Yasno, яка постачає світло багатьом українцям.

Багато споживачів досі відчувають, що мають проблеми з передачею показників лічильників. Як виявилося, сплатити електрику необхідно до 20 числа, але квитанції приносять пізніше, іноді навіть із затримкою на цілий тиждень. Важливо знати, що потрібно робити у разі.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційній сторінці компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.

Квитанція, скріншот: YouTube
Квитанція, скріншот: YouTube

"Трохи не в тему. Але не знаю куди саме написати. Поясніть, будь ласка, ситуацію. Сплатити світло за рахунками потрібно до 20-го числа. А рахунки принесли 28-го. Питання - де взяти машину часу, щоб повернутися з тим рахунком у минуле та сплатити вчасно?", — запитав українець.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

У свою чергу представники компанії надали відповідь: "Не чекаючи паперового рахунку, сплатити електроенергію до 20 числа можна через Особистий кабінет YASNO, в якому відсутня комісія за проведення платежів. Також з усіма доступними способами оплати ви можете ознайомитися на нашому сайті за посиланням: https://yasno.com.ua/oplata".

Відповідь YASNO, скріншот: Facebook
Відповідь YASNO, скріншот: Facebook

Нагадаємо, як передати показники газового лічильника, якщо вдома зник інтернет.

Раніше повідомлялося, що українці можуть зменшити суми в платіжках за воду: що потрібно зробити.

Також, скільки потрібно витрачати електроенергії для призначення субсидії.