Від українців щодня прилітає безліч скарг, що пошта втрачає їхні посилки, відмовляється компенсувати збитки і навіть ігнорує. На цей раз під роздачу потрапила компанія "Meest" - міжнародний поштово-логістичний оператор з доставки по Україні та за кордон.

Свою сумну історію розповіла українка на порталі "Оtzyvua". З вини поштового оператора Meest, як вона стверджує, було втрачено її важливі документи, при цьому не копії, а оригінали. Адресат не одержав їх, хоча компанія стверджує, що кур'єр доставив.

Пошта Meest, фото з пресслужби компанії
Пошта Meest, фото з пресслужби компанії

"Пошта каже, що кур'єр доставив документи, але підтвердження тому є автоматичне проведення по базі, але фізично ніхто нічого не отримав", - поділилася вона.

Крім того, жінка регулярно зв'язувалася зі службою підтримки, але її годували обіцянками, що нібито документи шукають.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Чому щодня чуєш від операторів "вам передзвонять, йде пошук ваших документів", але насправді враження таке, що людям у цій компанії байдуже на все. Втратили пакет з документами (оригіналами), і добре", - обурюється жінка.

Відгук про роботу пошти Meest, скріншот
Відгук про роботу пошти Meest, скріншот

Раніше ми писали про те, що "Краще взагалі закрийтеся": клієнти буквально проклинають "Укрпошту", посилки забрати неможливо

Як повідомляв Знай.ua, "Наслухалися казочок": абоненти "Vodafone" втрачають по 15-20 грн на кожному поповненні, схема розкрита

Також портал Знай.ua писав, що "Навіщо їх вносять, якщо вони неправильні?": українців збили з пантелику через показання лічильника, що говорять у YASNO