Тарифи на послуги мобільних операторів в Україні залишаються досить дорогими для більшості абонентів, особливо для пенсіонерів, тож кожен намагається заощадити. Однак "Vodafone" навіть при повноцінному підключенні пакета намагається "схитрувати".

Про дуже дивну помилку мобільного оператора розповів незадоволений українець на сторінці "Vodafone" у Facebook. Він не поділився подробицями, яким саме тарифом користується, але повідомив, що повністю його сплатив, і йому навіть надійшло відповідне повідомлення.

"Vodafone", фото: Знай.ua
"Vodafone", фото: Знай.ua

Однак через півгодини мобільний оператор написав, що абонент не має коштів, щоб оплатити тариф.

"Спочатку надходить повідомлення ПАКЕТ ПІДКЛЮЧЕНИЙ, а через півгодини НА ВАШОМУ РАХУНКУ НЕ ВИСТАЧИЛО НЕ ВИСТАЧИЛО КОШТІВ ДЛЯ ОНОВЛЕННЯ ПАКЕТУ. Сра**руки", - обурився клієнт.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Представник Vodafone назвав можливу причину, чому абонент міг отримати таке дивне повідомлення. Виявилося, що СМС, ймовірно, надійшло із запізненням.

" Можливо просто друге СМС з запізненням надійшло. Напишіть нам до приватних повідомлень - ми все перевіримо", - відповіли абоненту.

Відгук про роботу Водафон, скріншот
Відгук про роботу Водафон, скріншот

Раніше ми писали про те, що "Навіщо цей балаган?": у Yasno відповіли на головне питання щодо показників лічильників

Як повідомляв Знай.ua, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли, чи потрібно платити

Також портал Знай.ua писав, що "Ні грошей, ні зрозумілих пояснень, ні вибачень": українець "нахопився" проблем через "Нову пошту"