Багато українців через повномасштабну війну опинилися у складних життєвих обставинах, їм надають підтримку різноманітні фонди та волонтери. Так, благодійний фонд "Рішучі серця" за підтримки компанії WCK готовий допомогти з продуктами та пошуком тимчасового житла, повідомляє zayava.info.

Благодійний фонд надає українцям безкоштовні продуктові набори. Також волонтери можуть допомогти з пошуком тимчасового притулку, якщо людині нема куди податися.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Звернутися по допомогу можуть лише певні групи населення. Насамперед потрібно бути зареєстрованим у Дніпрі після 1 березня 2023 року, а друге – офіційно мати статус внутрішньо переміщеної особи.

Гуманітарну допомогу можна отримати після заповнення онлайн заявки за цим посиланням. Претендент на допомогу має вказати ПІБ, індивідуальний податковий номер, номер довідки ВПО, дата реєстрації довідки переселенця, місто, з якого довелося виїхати та контактний номер телефону.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Коли заявку буде оброблено з прохачем допомоги, встановить зв'язок волонтер для обговорення всіх деталей.

Раніше інформаційний портал Знай, допомога для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, українцям доступна допомога від ще одного фонду: куди звертатися для отримання одягу та побутових речей.