Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за цінами на важливі продукти харчування, є низка важливих новин. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на овочі так званого "борщового набору".

Зокрема йдеться про ціни на картоплю, капусту, буряк, моркву та цибулю. Варто одразу зазначити, що деякі овочі знизилися у ціні майже до рекордних 5,90 грн/кг. А це означає, що борщ у другому місяці осені буде набагато дешевшим, ніж був улітку.

Про це стало відомо завдяки точній інформації від експертів моніторингового порталу gotoshop.

Ціни на овочі, фото: Знай.ua
Ціни на овочі, фото: Знай.ua

Ціни на картопля

Так, вартість картоплі у супермаркетах стартує від 6,90 грн./кг у ЕКО Маркет та Ашан. У Варусі та Сільпо картопля продається по 7,80 грн./кг, а в АТБ по 7,89 грн./кг.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Ціни на картоплю, скріншот: gotoshop
Ціни на картоплю, скріншот: gotoshop

Ціни на цибулю

Цибулю пропонують покупцям за ціною від 9,99 грн./кг – у ЕКО Маркеті. В Ашані та Новусі ціни 11,90 та 11,99 грн./кг відповідно. Найдорожче продають синю та білу цибулю – від 17,90 грн./кг.

Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop
Ціни на цибулю, скріншот: gotoshop

Ціни на буряки

Ціни на буряки стартують від 6,00 грн./кг у Сільпо. По 6,20 та 6,90 грн./кг відповідно продають овоч у Варусі та ЕКО Маркеті, а в Новусі та Ашані – по 7,99 грн./кг та 8,10 грн./кг.

Ціни на буряки, скріншот: gotoshop
Ціни на буряки, скріншот: gotoshop

Ціни на моркву

Вартість моркви у вересні знизилася до 6,60 грн./кг у ЕКО Маркеті. По 6,90 грн./кг овоч можна купити у Варусі та Сільпо. В Ашан ціна від 7,90 грн./кг, а в Новусі - від 8,75 грн./кг.

Ціни на моркву, скріншот: gotoshop
Ціни на моркву, скріншот: gotoshop

Ціни на капусту

Найдешевше капусту продають у ЕКО Маркеті – 5,90 грн./кг. По 7,40 та 7,49 грн./кг овоч пропонують у Варусі та Новусі, а по 7,60 грн./кг – в Ашані.

Ціни на капусту, скріншот: gotoshop
Ціни на капусту, скріншот: gotoshop

Нагадаємо, нові ціни в супермаркетах: чи вдарить по гаманцю покупка сосисок та сардельок.

Раніше повідомлялося, від цін волосся дибки встають: скільки коштують яйця, хліб і макарони.

Також, ціни на популярні напої знизилися: скільки коштують сік, кава, чорний та зелений чай у магазинах