Мобільний оператор Vodafone приготував справжній сюрприз для деяких абонентів. В рамках нової акції клієнтам нарахують безкоштовні гігабайти. Кому пощастить, розповіли на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Оператор Vodafone регулярно радує клієнтів приємними бонусами, а також проводить акції, в рамках яких можна отримати цінні призи чи знижки. Цього разу абоненти отримають безкоштовні гігабайти інтернету як подарунок.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Так отримати додаткові 10 гігабайтів інтернету зможуть не всі абоненти, а тільки ті, хто обслуговується за тарифом з лінійки Joice. У цьому встановлено обов'язкову умову - активований пакет послуг.

Vodafone, скріншот: YouTube
Vodafone, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"У рамках акції "ГігаПодарунки" клієнтам тарифів Joice Start, Pro або Maх нараховуються +10 ГБ інтернету в подарунок. Акція доступна для нових та існуючих клієнтів при сплаченому пакеті послуг!", - йдеться у повідомленні компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, без розбору списують по 20 грн і розповідають казки: від Vodafone відмовляються навіть "віддані" клієнти.

Також наш портал інформував "Це якесь знущання!": Vodafone влаштовує клієнтам ранковий "терор", розсилаючи повідомлення, поки всі сплять.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Аферисти подбали...": абоненти Lifecell зауважили, що з рахунку списують по 25 грн на підозрілу акцію.