"Ощадбанк" скасував комісію за зняття готівки для деяких клієнтів. Хто не платитиме, повідомляється на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі facebook.

"Ощадбанк" порадував українців тарифними змінами, які набудуть чинності вже з 1 жовтня 2023 року. Клієнти банку зможуть знімати готівку за кордоном без оплати комісії. Максимальна сума – до 10 000 гривень на місяць.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Однак нововведення торкнеться не всіх, а лише преміум-клієнтів із платіжними картками Mastercard World Elite та Visa Infinite.

"З 1 жовтня власники преміальних карток Ощадбанку зможуть безкоштовно знімати готівку за межами України в межах 10 000 грн на місяць в еквіваленті. Нагадаємо, також Ощад також скасував конвертацію 1% при оплатах картками за кордоном", - повідомили у банку.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що у разі виходу за межі ліміту (10 тис. грн) при знятті готівкових банкоматів за кордоном стягуватиметься комісія у розмірі 1,5% + 35 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, від такої халяви гріх відмовлятися: "Ощадбанк" та "АТБ" порадували українців, встигніть до 3 жовтня.

Також наш портал інформував, "Ощадбанк" загнав карту українки в "мінус": нишком тягнув гроші за послугу, яку мав відключити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.