Клієнт скаржиться на те, що Ощадбанк уже більше місяця не знімає арешт із її рахунку. У жінки є немовля, а на заблоковану картку надходять виплати на дитину.

Про це вонарозповілана порталі Мінфіну.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Українка розповідає, що фінустанова заблокувала її картку за борги, проте згідно із законом вона має право отримати доступ до коштів у розмірі двох мінімальних заробітних плат (13 400 грн).

Для "розморожування" цієї суми на рух вона звернулася до органів юстиції, які надіслали відповідний запит до банку 18 серпня.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

Проте вже більше місяця її запит "загубився" у "Ощадбанку".

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Жінка неодноразово зверталася до працівників банку, на що їй відповіли, що запити обробляють згідно з чергою чи взагалі заявляють про те, що це конфіденційна інформація.

Українка шокована таким байдужим ставленням до своїх клієнтів. Вона має дитину, яка повинна годувати, проте через дії банку вона не має такої фінансової можливості.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"18 серпня юстицією було направлено на банк. 18 серпня!!! а зараз уже 25 вересня! На карту приходять дитячі гроші (у мене немовля). Як жити? За що жити? Пройшло вже більше місяця карту все не як не розблокують. Дзвоню в банк питаю на що хоч розраховувати, а мені ні чого не можуть відповісти. Тільки одне: в порядку живої черги. Як мені, не мають права? А як жеш що ті, хто мають дітей маленьких (до року) це не захищений шар населення?" - скаржиться клієнтка.

Відгук на Ощадбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Ощадбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше портал Знай повідомляв, що в Ощадбанку відмовляються приймати комунальні платежі без придбання страховки: що робити клієнтам.

Також наш портал інформував, що українці хапаються за голову: "Сбербанк" перетворив оплату комуналки на півторагодинний квест.

Крім того, ми писали, Ощадбанк подарує клієнтам десятки смартфонів: потрібно виконати три умови.