"Київстар" - один із найбільших операторів зв'язку в Україні. Він забезпечує українців не лише зв'язком, а мережею інтернет.

Компанія мобільного оператора часто публікують на своїй офіційній сторінці в Фейсбук новини або пости про підтримку ЗСУ. Так у відповідь на один з таких дописів, обурений клієнт розкритикував "Київстар" за жахливий інтернет.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

За словами чоловіка, в нього декілька днів немає інтернету, а в компанії його лише годують обіцянками. Пообіцяли, що завтра точно запрацює, але з настанням наступного дня ситуація не змінилася.

"Завтра наступило, а інтернету досі немає.. В вечір п'ятниці! Це просто +100% довіри до провайдера..." клієнт

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Відгук клієнта. Фото: скрін

Як виявилося чоловік не єдиний, хто зіткнувся з такою проблемою. Ще одна клієнтка поділилася негативним досвідом користування Інтернету від компанії. Жінка стверджує, що на її листи ніхто не відповідає, а гроші з рахунків крадуть.

"Просто ужасный провайдер! " клієнтка

Жінка бідкається, що не знає як повернути свої гроші та підключитися до послуг іншого провайдера.

В обох випадках, компанія мобільного зв'язку пообіцяла розібратися з ситуацією та попросили надіслати особисті дані для з'ясування всіх подробиць.

Відгук клієнтки. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" підвищує тарифи з 1 жовтня: хто з абонентів платитиме більше та за що

Раніше портал Знай інформував, українці обурені сервісом "Київстару" - зв'язок жахливий, а борги повертати не поспішають: "Позорисько"

Також наш портал повідомляв, "Київстар" роздає абонентам додаткові гроші на мобільний рахунок: хто може отримати