Для всіх наших шановних і дорогих читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно стежать за цінами на важливі продукти харчування, є низка дуже цікавих і навіть корисних новин. Справа в тому, що велика українська мережа супермаркетів "АТБ" поставила великі знижки на велику кількість продуктів.

Варто зазначити одразу, що в рамках акції ціни знизили одразу на десятки позицій, наприклад, на чай, каву, ковбасу та навіть на дорогі рибні консерви.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії "АТБ", а також цінам, які вже набули "акційного" розміру.

Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua
Ціни на каву та чай, фото: Знай.ua

Згідно з опублікованою інформацією, до списку акційних товарів увійшли кава, чай, засоби гігієни, морепродукти, ковбаси та алкоголь.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ціни на каву

Так, вартість кави Jacobs складає 329,90 грн. за упаковку в 1 кілограм та 189,90 грн. за упаковку 200 грамів.

Ціни на каву, скріншот: сайт АТБ
Ціни на каву, скріншот: сайт АТБ

Вартість чаю

Ціни на чай стартують від 32,90 до 46,90 грн. Наприклад, одна упаковка чаю Ловарі "шампань" 80 г продавалася по 72 грн. за упаковку, а тепер ціну знизили до 46,90 грн.

Ціни на чай, скріншот: сайт АТБ
Ціни на чай, скріншот: сайт АТБ

Ціни на ковбасу та консерви

Ціни на ковбасу "Своя лінія" зменшили до 65,90 грн за кілограм.

Ціни на ковбасу та консерви, скріншот: сайт АТБ
Ціни на ковбасу та консерви, скріншот: сайт АТБ

Нагадаємо, не ховайте банки, сезон консервації триває: скільки українці заплатять за цукор, сіль та борошно у супермаркетах.

Раніше повідомлялося, з такими цінами можна розоритися: наприкінці вересня супермаркети різко підняли вартість свинини, курятини та сала.

Також, він є в кожному кошику: українців попередили про подорожчання дуже важливого продукту.