Багато українців роками зберігають платіжки за комунальні послуги, складаючи їх в окрему стопку. Однак у компанії YASNO закликають зовсім від них відмовитись на користь електронних рахунків, а також обіцяють нагородити споживачів за таке рішення.

Відмовляючись від паперових платіжок, українці збережуть якнайбільше дерев, а також зможуть отримати бонуси у спеціальній програмі лояльності від YASNO. Про це нагадали у пресслужбі компанії у Facebook.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Компанія дарує бонуси тим, хто вчасно оплачує рахунки за світло та відмовляється від паперових платіжок. Їх можна обміняти на вигідні знижки на товари та послуги в магазині YASNO та партнерів. За 1 бонус споживач отримає 1 гривню.

"Які ще переваги електронних платіжок? Їх можна самостійно генерувати в особистому кабінеті та не чекати на друковані рахунки", - додали в компанії.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Відмовитись від паперової платіжки можна через особистий кабінет на сайті YASNO, способом реєстрації або авторизації. Для мешканців Києва потрібно перейти за цим посиланням, для мешканців Донецької області та для Дніпропетровської області.

Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде
Пенсіонерка з телефоном, фото пл.вгороде

Раніше ми писали про те, що беруть гроші за "повітря" і годують обіцянками: українець обурився через якість зв'язку від Vodafone

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк заганяє людей у ​​мінуси старими купюрами: видають охоче, а назад забрати – морозять

Також портал Знай.ua писав, що Монобанк почав "тягнути" гроші в українців, поки вони сплять, клієнти невтішні: "Працюють 24/7, щоб ви витратили"