Ціни в супермаркетах оновлюються дуже часто. Це пов'язано з багатьма чинниками: здорожчання сировини, пального та іншими факторами.

Сосиски та сардельки - зручна та швидка страва не лише для дорослих, а й для дітей. Коли кудись поспішаєте, можна з легкістю обсмажити чи підігріти сосиску, чи сардельку, або подати до гарніру. Тому, важливо знати чи влетить в копієчку улюблений продукт.

Актуальні середні оприлюднили на порталі Мінфіну.

Сосиски

Вартість сосисок залежить від якості та виду. Для аналізу цін візьмемо сосиски Бащинські філейні. Зараз найдорожча ціна в супермаркеті становить 238,90 гривень, а найдешевша пропозиція в Metro. Там доведеться віддати за кілограм 164, 19 грн. Середня ціна на цей вид сосисок 211,40 грн. В серпні 1 кілограм філейних можна було придбати за 211,53. Тому, ціна на цей вид продукту залишається більш-менш стабільною.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфіну

Сардельки

В порівнянні з серпневими середніми цінами, вартість продукту виросла майже на три гривні. Найдорожчими в категорії залишаються сардельки з сиром. Середня ціна таких виробів марки Алан за кілограм становить 298,3 грн.

Ціни на сардельки.Фото: Мінфіну

Найдешевшими залишаються сардельки Ятрань молочні. Зараз їх вартість складає 106,99 грн, а ціна в серпні за таку ж кількість становила 114,8 грн.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, супермаркети змінили ціни на "борщовий набір": скільки коштує томатна паста, сметана та капуста

Раніше портал Знай інформував, сходити до супермаркету - попрощатися із зарплатою: цінники на сало, ковбасу та буженину почали стрімко зростати

Також наш портал повідомляв, котлети тепер дешевші за омлет: в Україні супермаркети змінили цінники на курятину та яйця