У суботу, 27 лютого, на Прикарпатті знайшли тіло 47-річної Гаврилишин Наталії Василівни. Мешканка села Яблунів Більшівцівської ОТГ зникла два тижні тому.

Як повідомили у місцевій поліції, заяву про зникнення написала донька загиблої. Вона розповіла, що її матір виїхала з Рожнятівського району до Яблунева, однак вдома так і не з'явилася. Востаннє на зв'язок Наталя Гаврилишин виходила 12 лютого о 19:45 та сказала, що вже знаходиться в кінці Більшівців та йде додому пішки, оскільки через хуртовини громадський транспорт не ходив.

Після тієї розмови з'язок із жінкою обірвався. Її шукали рятувальники, правоохоронці, мисливці, кінологи, родичі та просто небайдужі громадяни. Однак все було марно, прикарпатка наче скрізь землю провалилася.

Тільки 27 числа жінку знайшли недалеко від села Кукільники, пише ПІК.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Ймовірно, вона збилася з дороги і відійшла від неї вбік декілька кілометрів. Адже тіло знайшли біля току. У місці, де знайшли зниклу жінку, були великі кучугури снігу. Тіло знаходилося у позі, характерній для замерзання і непошкоджене. Родичі вже опізнали її", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що під Львовом 18-річний велосипедист не повернувся додому-нічні покатушки обернулися трагедією

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві зник кароокий хлопчик з сірим рюкзаком-рідні третю ніч не сплять

Також, "Знай.uа" писав, у Харкові юну втікачку відшукали за десятки кілометрів від будинку: просила милостиню