Стало відомо про те, що на Закарпатті аферисти придумали нову схему обману. Тепер перевіряйте платіжки більш ретельно.

Таким чином, повідомляється, що в Закарпатті шахраї почали підробляти рахунки на оплату електроенергії, а також почали кидати споживачам в поштові скриньки фальшиві платіжки, на яких змінені реквізити. Всі гроші йдуть в кишеню аферистам. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook ТОВ «Закарпатьеэнергосбыт».

У Виноградівському районі Закарпатської області було виявлено вже кілька подібних випадків. Ними займаються співробітники правоохоронних органів.

Закарпатьеэнергосбыт звернувся до споживачів, щоб ті по можливості почали перевіряти рахунки, які вказані в квитанції. Офіційні можна подивитися на офіційному сайті, або ж за номером колл-центру товариства 0-800-50-59-60, а також допомогти з оплатою літнім людям, друзям, знайомим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Для того, щоб точно не повестися на схему аферистів, можна почати оплачувати рахунки онлайн, через Інтернет.

Нагадаємо, Знай, що в інтернет-магазинах можна придбати все, що душі завгодно. Однак шахраї наживаються на довірливих покупцях і впарюють їм липові товари. Так нещодавно розкрили схему обману, коли шахраї влаштували розпродаж елітних духів за смішними цінами, прикрившись відомим ім'ям магазину.

Також Знай писав, що на Львівщині правоохоронці прикрили підпільний цех з виробництва продуктів харчування та напоїв. Горе-виробники підробляли продукти відомих брендів.

Нещодавно Знай передавав, що правоохоронці прикрили незаконне виробництво вина в курортних містах України. Як виявилося під виглядом домашнього вина продають розбавлений хімічний склад або суміш спиртів з ароматизаторами.