У Закарпатській області телефонні шахраї вкрали гроші, які призначалися на лікування дівчинки з важким захворюванням.

Детальніше про це розповідає "М-студіо"у своєму сюжеті.

Повідомляється, що за 7 років життя Марійка пережила вже 11 операцій. Вся справа в тому, що вона з народження бореться з важким діагнозом – синдром каудальної регресії. Дане захворювання вважається невиліковним, однак, щоб уникнути розвитку необхідно постійно проводити дороге лікування.

Нещодавно мама Марійки почала збирати гроші на термінову операцію. Завдяки волонтерам за тиждень їй вдалося зібрати 25 тисяч гривень. Однак буквально за кілька хвилин всі гроші пропали через телефонних шахраїв.

Марійка / фото : М-студіо
Марійка / фото : М-студіо

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За словами жінки, їй зателефонував невідомий номер і їй представилися з якогось благодійного фонду. Шахрай запевнив матір, що хоче відкрити рахунок на її ім'я для пожертвувань. Для цього він лише попросив назвати код, який їй прийде в смс.

На той момент жінка навіть не підозрювала, що спілкується з шахраями. Коли вона поклала трубку, то відразу ж отримала смс про списання всіх зібраних грошей.

Вона припустила, що шахраї дізналися її номер картки та особисті дані з соціальних мереж, оскільки волонтери постійно їх поширювали. Після інциденту мама Марійки відразу ж звернулася в банк із заявою, а також в правоохоронні органи. Однак, шахраїв, як і гроші, розшукати так і не вдалося.

Нагадаємо, що щаслива закарпатка стала мамою чотирьох янголят, лікарі нестямі від радості.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті у Тячівській лікарні опритомніла жінка, яку у Святвечір побив неадекватний співмешканець.

Також Знай.иа писав, що на Закаратті люди з інвалідністю готують солодощі в кондитерській.