У Закарпатській області поліція затримала співробітника розважального комплексу, який зберігав психотропні речовини.

Про подробиці події розповідає прес-служба Поліції Закарпатської області у Facebook.

Повідомляється, що в четвер, 14 січня, на Рахівщині поліція затримала чоловіка, який зберігав психотропні речовини. Відомо, що 30-річний підозрюваний працював на одному з місцевих гірськолижних курортів кухарем, де його і затримали.

Зловмисники / фото : ГУНП
Зловмисники / фото : ГУНП

Слідчі місцевого відділення поліції вилучили у зловмисника речовини, схожі на амфетамін, а також таблетки "екстазі". Всі докази будуть передані на експертне дослідження.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

На даний момент правоохоронці намагаються встановити канал постачання психотропних речовин і з якою метою підозрюваний їх зберігав. Поліція затримала зловмисника в процесуальному порядку і розмістила його в ізоляторі тимчасового утримання. Йому інкримінують частину 1 статті 307 (незаконне зберігання з метою збуту психотропних речовин) КК України.

Наркотики / фото: ГУНП
Наркотики / фото: ГУНП

Наркотики / фото: ГУНП
Наркотики / фото: ГУНП

Нагадаємо, що в Ужгороді комунальники так старанно прибирали на вулиці Капушанській, що все зібране сміття кинули просто посеред дороги біля села Сторожниця.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Львівській області на гірськолижному курорті українці опинилися в пастці: на підйомнику трапилася аварія, і 14 людей залишилися підвішеними в повітрі.

Також Знай.иа писав, що днями на Закарпатті сварка закінчилася підпалом будинку. 22-річна мешканка Рахова підпалила будинок колишнього цивільного чоловіка.