Днями на Закарпатті сварка закінчилася підпалом будинку. 22-річна мешканка Рахова підпалила будинок колишнього цивільного чоловіка.

Про пожежу повідомили правоохоронним органам. Копи з'ясували, що жінка з чоловіком серйозно посварилися, після чого ввечері закарпатка увійшла в будинок екс-співмешканця та підпалила верхній одяг у шафі. Вогонь швидко поширився по хаті і майже повністю знищив її.

Поліція вже повідомила жінці про підозру, їй загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

фото: Нацполіція

Раніше на Закарпатті невідомі підпалили будинок родини Івана Никоряка, що працює касиром у Свято-Успенській релігійній громаді ПЦУ.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Близько о 1:30 год.ранку здійснено замах на життя сім'ї Никоряк Івана - касира Свято-Успенської релігійної громади ПЦУ в селі Ділове. Особа, яка здійснила підпал поки що не встановлена, але серед місцевих жителів вже є підозри. Поліцію викликали, склали акт потерпілих. Поліція тепер кого захищатиме? Підпалювача???", - пишуть обурені представники ПЦУ.

Нагадаємо, у Польщі п'яний українець напав на земляка з ножем: святкував Новий рік "Як вдома"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії трагічно загинула українка, рідні благають про допомогу: "Хочемо поховати вдома"

Також, "Знай.uа" писав, у Хмельницькому померла жінка, яку живцем підпалив рідний брат: "Медики боролися тиждень"