Жителі Закарпатської області вирішили оригінальним способом захистити водіїв від ям на дорогах, поставивши відповідні таблички.

Детальніше про це пише видання "Перший.com.ua", посилаючись на повідомлення місцевого жителя.

Незвичайні дорожні позначення можна замінити у селі Калини Тячівського району Закарпаття. Знаки " Яма " стоять прямо на проїжджій частині перед дорожнім провалом і на вигляд нагадують знаки про ДТП, щоб водії змогли помітити їх в нічний час доби.

Місцеві водії зазначили, що вже не одні колеса залишили на цих дорогах, тому вирішили таким чином убезпечити себе та інших.

Табличка "ями" / фото: Перший.com.ua
Табличка "ями" / фото: Перший.com.ua

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що місяцем раніше на одній з трас Закарпаття завершилася "Велике будівництво"- відбулося відновлення траси державного значення Т-07-18 Нижні Ворота – Воловець - Міжгір'я. З 28 листопада по трасі вже можна було вільно пересуватися.

Крім того, що це одна з перших відремонтованих доріг за Закарпаття, даний маршрут вважається одним з найкрасивіших в Україні.

Траса / фото: Укравтодор
Траса / фото: Укравтодор

Нагадаємо, що на Закарпатті оголосили штормове попередження на найближчі дві доби. За інформацією Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, очікується снігопад і складна лавинонебезпечна ситуація.

Як повідомляв портал Знай.иа, Укрзалізниця відправить тисячі українців у Карпати. На період різдвяних свят "Укрзалізниця" запустить 19 додаткових поїздів, незважаючи на епідемію коронавірусу.

Також Знай.иа писав, що на Закаратті люди з інвалідністю готують солодощі в кондитерській.