Через теплу і багату на рясні дощі зиму на Закарпатті цілий мікрорайон пішов під воду. Неподалік Ужгорода місцева річка Уж вийшла з берегів.

Відео, зроблене місцевими мешканцями, публікує uzhgorod.net.ua.

Зазначається, що найбільше постраждав мікрорайон Підлипники, який тепер належить до Оноківців. На місце події викликали рятувальників, які відкачують воду.

Варто сказати, що рівень води в річці Уж піднявся ще 31 грудня, і в районі Боздорського парку утворилися заплави. Очевидці розповідають у соціальних мережах, що течія несе величезні пласти сміття. Люди припускають, що це може викликати невдоволення з боку урядів Угорщини та Словаччини.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в українських Карпатах. 36-річна туристка впала і травмувала хребет, тому їй знадобилася допомога рятувальників. О 20:00 жінку у стані середньої важкості передали медикам.

До слова, синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік. Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну. Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.