Популярна українська співачка Тіна Кароль відправила у карпатське село на новорічні свята.

На своїй сторінці в Instagram артистка записала сторіс, де показала, як проводить час у колі рідних людей. Зокрема, Кароль виклала декілька коротеньких роликів, де вона позує високо у горах, оточена густими лісами.

Також Тіна показалася підписникам без звичного "ефірного" макіяжу та пов'язала хустину на голову. Співачка вдяглася у світлі спортивні штани та куртку в клітину. Кароль відправилася до невеличкої церкви, де підійшла до дзвонів, аби перевірити, чи звучать вони.

До слова, відома українська співачка Тіна Кароль має величезну аудиторію шанувальників, які створюють в соцмережах сторінки присвячені зірці, де розміщують її фото, відео та цікаві цитати. Після Нового року на одній із таких фан-сторінок fan_tinohka в Instagram опублікували цікаве відео. На ньому Тіна Кароль у вишуканій сукні заходить в кімнату, обладнану в етностилі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль показала, що насправді відбувається за кадром

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль залишилася одна на свята і "прилипла" до холодильника з коктейлями.