Відома українська акторка та ексхолостячка Ксенія Мішина разом зі своїм обранцем - автором жартів для 95 кварталу Олександром Еллертом - оригінально привітали підписників із Новим 2021 роком.

Так, після завершення проєкту "Холостяка" закохані відправилися в Карпати, де провели першу спільну відпустку. На своїй сторінці в Instagram 31-річна акторка виклала веселе новорічне привітання, яке вони разом із обранцем записали під час швидкісного спуску. Під час запису відео закохані летіли на шаленій швижкості та безперервно реготали, але при цьому вітальний ролик все ж таки вдався.

“З новим роком! Друзі, з Новим Роком! Будьте щасливі любіть один одного в Новому році! І в старому, щоб ви завжди любили один одного!”, – кричали молоді люди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, актриса Ксенія Мішина у фіналі шоу "Холостячка" сказала "так" на пропозицію руки і серця автора "Кварталу 95" Олександра Еллерта. В інтерв'ю Катерині Осадчій пара розповіла, як їм живеться разом після проекту і чи буде у них весілля.

Також варто напонити нашим читачам, що зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина робила нелегкий вибір між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом, проте в останній момент несподівано для глядачів вирішила пов'язати свою долю саме зі сценаристом "Квартал 95" Еллертом. Пара з'їхалася фактично відразу після проєкту і продовжує радувати численних шанувальників романтичними фото і відео.

Раніше повідомляли, ексфаворит "Холостячки" розважився з дівчиною рибалки і Еллерта: "З усіма спить?".

Як повідомляв Знай.uа, Мішина зрадить, а гроші ніколи: відкинутий Холостячкою Льоша показав приклад зневіреними чоловікам.

Знай.uа писав, Мішина і Еллерт з "Холостячки" приміряли образи корівок: "Вибухова енергетика".