У Закарпатській області жінка у відкриту пограбувала чоловіка, який мав фізичні вади, і втекла.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Закарпатській області.

Повідомляється, що інцидент стався вночі в п'ятницю, 1 січня, в селищі Дубове. Близько 23:15 на гарячу лінію поліції звернувся 35-річний чоловік, повідомивши про пограбування. Він розповів, що в центрі селища до нього підійшла компанія молодих дівчат і одна з них відкрито забрала у нього особисті речі.

Через кілька годин після отримання інформації, правоохоронці Дубівського відділення поліції встановили особу грабіжниці. Виявилося, що обікрала чоловіка 18-річна місцева жителька. Вона скористалася кульгавістю чоловіка, стягнувши з нього золотий перстень, наручний годинник і телефон. Після скоєного дівчина втекла.

Кайданки / скріншот YouTube
Кайданки / скріншот YouTube

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Всі вкрадені речі правоохоронці виявили за місцем проживання підозрюваної. Після проведення всіх слідчих дій, особисті речі повернуться назад до власника.

За фактом події поліція відкрила кримінальне провадження згідно частини 1 статті 186 (грабіж) КК України. На даний момент вирішується питання про оголошення підозри дівчині, правоохоронці готують відповідне клопотання. Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 4 років.

Нагадаємо, що у Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Як повідомляв портал Знай.иа, туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.

Також Знай.иа писав, що жителі Мукачева страждають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.