Вчора, 6 жовтня, до поліцейських звернулася 47-річна мешканка села Білки, що на Іршавщині Закарпаття. Жінка, за її словами, орендує торгову ятку на території ринку в місті Іршава. Заявниця виявила пошкодження на вхідних дверях орендованого приміщення та відсутність частини товару - косметичних та миючих засобів. Повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники сектору кримінальної поліції, у співпраці з інспекторами сектору реагування патрульної поліції, встановили, що до крадіжки з проникненням причетні двоє неповнолітніх мешканців села Осій, що на Іршавщині. За місцями проживання 15-ти та 16-річного юнаків поліцейські знайшли частину викраденого товару.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. У ході слідства правоохоронці з’ясують обставини злочину та причини, які спонукали неповнолітніх на скоєння правопорушення.

Раніше портал Знай.uа писав про те, як дурять нашого брата: як обманюють туристів при бронюванні готелю, нова схема. Зловмисники не дрімають, і продовжують придумувати нові схеми, щоб викрасти гроші у любителів подорожей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що в Києві схопили перевертня у погонах, українці лютують: "Три тисячі і справи нема" У Києві на великому хабарі погорів один з керівників слідчого відділу Дарницького управління поліції.

Також портал Знай.uа писав, що банда гастролерів із Закарпаття намагалася "купити" київських копів: "Не заважайте красти" Молоді люди, які грабували на вокзалі в Києві, намагалися підкупити начальника поліції.