У Закарпатській області житель одного з сіл потонув у річці в новорічну ніч.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України у Закарпатській області.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч з 31 Грудня на 1 січня на річці Лисичанка. О 00: 01 1 січня на гарячу лінію рятувальної служби звернулася родичка 24-річного жителя села Лисичеве Іршавського району Закарпатської області. Вона повідомила, що чоловік послизнувся на мосту і впав у воду, коли повертався додому разом зі своєю дівчиною.

Міст / фото: ДСНС
Міст / фото: ДСНС

За викликом направили рятувальників державного пожежо-рятувального поста села Довге, а також місцевих жителів. На вказаному місці знайти хлопця не вдалося, тому зранку до пошуків долучилися водолази Хустського рятувального відділення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знайти тіло загиблого вдалося місцевим жителям між селами Кушниця та Лисичеве. Рятувальники дістали хлопця з води та передали на експертизу правоохоронним органам. На даний момент з'ясовуються причини його смерті.

Пошуки / фото: ДСНС
Пошуки / фото: ДСНС

рятувальники / фото: ДСНС
рятувальники / фото: ДСНС

Нагадаємо, що у Карпатах 70 туристів опинилися в "полоні" гірськолижного витягу, рятувальники в жаху. У Львівській області в Слов'янську зупинився крісельний підйомник, через аварію на трансформаторній підстанції.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті різко піднявся рівень води в місцевих річках. Течія несе величезні пласти сміття.

Також Знай.иа писав, що туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в Українських Карпатах.