Відома українська письменниці, яка довгий час живе в Парижі Ірена Карпа, яка має в Instagram 30-тисячну аудиторію, часто тішить своїх підписників новими світлинами, цікавими думками та подробицями з життя.
Цього разу 40-річна письменниця розповіла, що замість святкування Нового року вимушена їхати в лікарню. Карпа оприлюднила світлину на якій ніжно обійняла свою улюблену собачку та зазначила, що несподівано їй знадобилася операція, тому вони терміново їдуть до лікаря.

Фото: Instagram Ірени Карпи

Тому замість побажань з Новим роком Ірена Карпа попросила у своїх підписників, аби вони побажали здоров'я її собачці.
"..і хотіла я вже побажати всьому важкому й несподіваному лишитися у 2020, але не тут то було. І поки всі нормальні люди ріжуть салати й декорують інтер’єр, ми їдемо на операцію. 🤷🏻‍♀️
Тому, якщо у вашому новорічному списку бажань лишилося трохи місця, побажайте цій сіренькій шерстяній дівчині одужання ", - написала Карпа під світлиною.

Нагадаємо, Карпа згадала важке минуле серед гуцулів: "Жінка не бита - як коса не клепана".

Раніше портал Знай.uа писав про те, що Карпа з Парижу розповіла, як зберігає Україну вдома: вчить доньок з пелюшок.

Також портал Знай.uа писав, що Ірена Карпа показала, в чому зібралася зустрічати Новий рік: "Перша в моєму житті"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще