На Закарпатті різко піднявся рівень води у місцевих річках.

Так, зокрема в Ужгороді з берегів вийшла річка Уж, і районі Боздорського парку утворилися заплави.

Очевидці розповідають у соціальних мережах, що течія несе величезні пласти сміття. Люди припускають, що це може викликати невдоволення з боку урядів Угорщини та Словаччини.

Популярні новини зараз
Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом туристка з Києва серйозно травмувала хребет під час походу в українських Карпатах. 36-річна туристка впала і травмувала хребет, тому їй знадобилася допомога рятувальників. О 20:00 жінку у стані середньої важкості передали медикам.

До слова, синоптики обіцяють аномально теплу погоду на Новий рік. Непростий 2020 рік вирішив не залишати українців без свого останнього "підлого" подарунку і замість снігу принесе справжню весну. Так, за прогнозами синоптиків, на Новий рік погода в Україні буде теплою – стовпчик термометра не опуститься нижче нуля. Українців полюють рясні дощі, які чергуватимуться з мокрим снігом.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.