Закарпатський поет Андрій Любка стрімко набирає популярність і вже має велику аудиторію шанувальників з якими ділиться цікавими моментами з життя в соцмережах. Під кінець 2020-го року, на сторінці в Facebook, письменник вирішив розповісти про свої найголовніші досягнення.

Поет із Закарпаття Андрій Любка опублікував фотографію з сім'єю і розповів, що це його головне досягнення в 2020 році.

На опублікованому фото можна побачити Андрія Любку разом з його дружиною і маленькою дочкою, яка народилася в 2020 році.

Андрій Любка з родиною, фото: Facebook
Андрій Любка з родиною, фото: Facebook
Андрій Любка з сім'єю, фото: Facebook

У підписі до публікації поет вирішив підвести підсумки року, що минає і підкреслив, що любляча сім'я — його головне досягнення в 2020 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мої підсумки року виглядають так" - написав Андрій Любка.

Публікація Андрія Любки: Facebook
Публікація Андрія Любки: Facebook
Публікація Андрія Любки: Facebook

Також він додав, що знімок зробив уродженець з Індії, Ужгородський фотограф Харі Крішнан, роботи якого набирають популярність серед українців.

Передплатники поета не могли пройти повз таку публікацію. Багато привітали Андрія Любку з такими чудовими підсумками року і побажали його родині щастя і процвітання.

Комментарии к публікування Андрія Любки: Facebook
Комментарии к публікування Андрія Любки: Facebook
коментарі до публікації Андрія Любки: Facebook

Нагадавши, Комаров з " Світу навиворіт "з дружиною видали, як правильно почати 2021 рік:" просимо, щоб подарував..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", чернівчанка Лілія Ребрик у костюмі Снігуроньки захопила мережу: "неможливо не закохатися"

Також, "Знай.uа" писав, закутана по вуха Тіна Кароль вирушила за перемогою: "ти чекаєш?”