У соціальних мережах розлітаються фото меню одного з ресторанів, розташованого на території популярного гірськолижного курорту Буковель.

Згідно прайсу корчми "Фільварок", порція борщу з пампушками або курячого бульйону з млинцями (250 г) обійдеться в 190 гривень.

Стільки ж коштує 200г квашеної капусти. Багатьох туристів такі "європейські" ціни шокували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З десертним меню ситуація йде не краще. за вафельне тістечко зі згущеним молоком просять 100 гривень, за чашку Еспресо - 65. Порція звичайного трав'яного або ягідного чаю - 90 гривень.

Тим часом в Карпатах понад десяток домашніх собак стали жертвами хижаків, що наблизилися до людських осель. В селищі Ворохта вовки не бояться підходити до населених пунктів. Мало того, хижаки впольовують своїх одомашнених побратимів: приходять уночі та нападають на місцевих собак, які ще й сидять на прив’язі. У поле зору камери якраз потрапили двоє сіроманців, що нишпорили двором. На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Нагадаємо, що сотні заражених норок втекли в Данії, вірус може мутувати

Як повідомляв портал "Знай.uа", ужгородських лебедів "накачують" пивом та сміттям

Також, "Знай.uа" писав, що Дніпряни влаштували справжній рай для хвостатих безпритульників