Мешканці Мукачева потерпають від "розборів польоту", які любителі випити регулярно влаштовують під вікнами багатоквартирних будинків.

Зокрема, на п'яних "відпочивальників" скаржаться мешканці будинків на вулиці Росвигівській. Відеоролик, зроблений очевидцями, публікують у соціальних мережах.

"Кожний день палять вогонь, сваряться і кричать на мусорці біля педучилища між 2 і 3 будинком на Росвигівській", - пише користувач Kristian в одному із Telegram-каналів.

Тим часом у Києві п'яний чоловік посварився з дружиною і розгромив кілька припаркованих авто. Повідомляється, що ввечері 23 грудня в Києві на Софіївській Борщагівці чоловік у стані алкогольного сп'яніння посварився з дружиною і вирішив вимістити агресію припаркованих автомобілях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, у Тернополі вандали тероризують героя АТО після смерті: "У кого рука піднялася?»

Як повідомляв Знай, п'ятирічний малюк страждав від виховательки в дитсадку: гасила сірники об руку і била по голові.

Знай писав, в Дніпрі від рук Шкуродерів загинули десятки малюків: "Розсипали отруту по галявині". Як стало відомо, масове цькування сталося 12 листопада. Там загинули 15 бездомних і 8 домашніх собак. Як розповідають місцеві жителі, вночі невідомі розсипали отруту на галявині, де гуляють з собоками.