Популярна українська телеведуча Лідія Таран не дуже любить балувати свою аудиторію подробицями з професійного та особистого життя.

Свої соцмережі Лідія веде не дуже активно, тому будь-який новий пост зустрічається шквалом відгуків та коментарів від 135-тисячної аудиторії. Цього разу на своїй сторінці в Instagram телеведуча виклала фото та бумеранг, зроблений на популярному українському гірськолижному курорті Буковель.

"Ну, поїхали⛷ спортивної неділі всім", - написала вона в підписі до публікації, на якій постала в коричневій куртці, синіх рукавичках і різнобарвній шапці. На тлі можна помітити невелике містечко.

"Десь там і моя дитина катається", "Гарного Вам відпочинку) чекаємо ТСН разом з вами)", "Yе перевтомлюйся! Бережи себе!😉 ", "Друга фотка, красиво зроблений портретний знімок ..фотографу респект)", "У мене поки у Львові кінець кафешної неділі ..через два дні відкрию спортивну неділю в Буковелі) якщо не потягне на купу красивих кадрів, красиво дуже у вас там, особливо коли падає лапатий сніжок, головне щоб вітру не було потужного)) гарного дня!!", "Ви Класні, Привіт вам, гарного настрою, дня, сонечко", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, грайлива Лідія Таран з вінком на голові змусила корів літати: "Мрії збуваються!"

Як повідомляв "Знай.ua", Лідія Таран ошелешила українців перед Новим роком: "Загубилася, не шукайте"

Знай.ua писав, Алла Мазур заговорила про "хотілки" сина і дала пораду батькам: "Не так боляче"