Маленька скульптура видатного вченого Альфреда Нобеля, створена художников-скульптором із Ужгорода, з'явилася у Стокгольмі, перед угорським посольством.
Скульптор Михайло Колодок разом з посольством Угорщини у Стокгольмі реалізували ініціативу з нагоди 100-ї річниці угорсько-шведських дипломатичних стосунків та 120-річчя від першого вручення Нобелівської премії.

Міні-версію пам'ятника Нобелю розмістили недалеко від Нобелівського парку та Нобелівської вулиці в дипломатичному районі Стокгольма, на огорожі посольства Угорщини.

Тим часом Іспанія випустила поштову марку із зображенням художника з Тернопільщини. У листопаді в Іспанії відкрилася виставка всесвітньо відомого художника, народного художника України з Тернопільщини Івана Марчука, передає "Терен". І ось ще одна звістка з цієї країни - іспанська пошта випустила марку із зображенням Івана Марчука.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще