В Ужгороді затримали чоловіка, який підозрюється у викраденні одного автомобіля, а також у грабежі іншого на очах в очевидців.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Закарпатській області.

Повідомляється, що в п'ятницю, 25 грудня, о 7 ранку на гарячу лінію "102" звернувся чоловік, повідомивши про викрадення свого автомобіля Skoda Octavia на вулиці 8-го березня. Двома тижнями раніше цей же чоловік вже звертався до правоохоронців за фактом грабежу іншого його автомобіля. Серед зниклих речей був акумулятор і ключі від Skoda.

Того ж дня, 25 грудня, по обіді в поліцію повідомили про нахабний грабіж на вулиці Заньковецькій. На очах у очевидців невідомий чоловік вибив скло автомобіля Audi, вкравши звідти сумку і два мобільні телефони. Перехожі простежили за зловмисником і повідомили правоохоронцям, де сховався ймовірний грабіжник.

Грабіжник / фото: ГУНП
Грабіжник / фото: ГУНП

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Його вдалося знайти по гарячих слідах в одному з під'їздів, який знаходився неподалік від місця злочину. Зловмисником виявився 41-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки.

Під час обшуку поліція виявила у нього вкрадену жіночу сумочку, телефони, ключі від викраденого автомобіля, а також набір інструментів для крадіжки машин. На момент затримання поліція виявила зниклу Skoda в одному з покинутих гаражів Ужгорода. Наявність у підозрюваного ключів від автомобіля, підтверджує його причетність до даного злочину.

автомобіль / фото: ГУНП
автомобіль / фото: ГУНП

За цими правопорушеннями відкрито два кримінальні провадження, за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння транспортним засобом, та ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж. Підозрюваний затриманий. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, що молода мешканка Закарпаття Вікторія Шутак потрапила в серйозну ДТП в Празі (Чехія).

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті чоловік вирішив заощадити на купівлі новорічної ялинки і просто вкрасти її у сусідів.

Також Знай.иа писав, що у Житомирі затримали групу закарпатських підлітків, які обікрали одну з місцевих квартир і підозрюються в аналогічних злочинах.