Молода дівчина із Закарпаття виграла популярне телешоу "Мастер Шеф".
Так, стало відомо, що у суботу, 26 грудня, українці побачили грандіозний фінал телепроєкту "МастерШеф"-10. За перемогу у кулінарному шоу у фіналі билася й дівчина із Мукачівського району – Яна Балог. Вона неодноразово вражала суддів проєкту своїми вишуканими стравами.

Дівчина із Закарпаття виграла шоу Мастер Шеф

У фіналі "Мастер Шеф" Яна боролась за перемогу з іншою учасницею – Юлією. Цього разу фортуна посміхнулася дівчині із Закарпаття і Яна Балог зуміла перемогти. Саме її меню вразило членів журі своєю оригінальністю та смаковими якостями.
Для довідки:
"МастерШеф" - реаліті-шоу, яке з'явилося в серпні 2011 року на українському телеканалі "СТБ". У ньому 20 осіб змагаються у своїх кулінарних здібностях. Переможець отримує грошовий приз у розмірі 500 тисяч гривень та право вчитися в престижній французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu.
Нагадаємо, Клопотенко розповів рецепт головної страви на Андрія: приготуйте осучаснену калиту

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще