Відома українська співачка Ірина Федишин частенько ділиться із підписниками фото та відео, впускаючи прихильників за куліси професійного та особистого життя.

Так, напередодні новорічних свят на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото з коханим чоловіком, обидва щиро усміхаються.

"У передчутті свята...", - підписала знімок Ірина.

А нещадовно Ірина Федишин вирішила привітати своїх шанувальників зі святом Святого Миколая, яке щорічно святкується 19 грудня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Друзі, всіх зі святом!!! Що вам приніс св. Миколай ? Про свої подарунки розповім в наступних постах, і сторіс", — написала вона в публікації до знімка, на якому постала в моменті підкидання одного з подарунків. Ірина Федишин одягнена в одну лише кофтинку і панчохи, а ніжки у неї оголені. Вона сидить на тлі темної стіни і близько дивної новорічної ялинки, зробленої лише з палиць.

Нагадаємо, гаряча Федишин блиснула бюстом і стрункими ногами: розтопить будь-який зимовий лід.

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Федишин показала синочків-янголят, милота зашкалює: "До Миколи готові"

Знай.ua писав, Федишин попросила українців загадати бажання на Новий Рік: найяскравіші відповіді