До Ужгородського пологового будинку мешканку Тячівського району поклали ще у листопаді. Тоді Наталя була на 25 тижні вагітності.

Стан 42-річної закарпатки, в якої діагностували коронавірус, почав погіршуватися, і лікарі вирішили підключити пацієнтку до апарату ШВЛ. Хвороба протікала вкрай складно, але вже за місяць прийшлов негативний COVID-тест, йдеться в сюжеті Суспільного.

На жаль, маленьке диво, що його жінка носила під серцем, хвороби не перенесло. Зараз пацієнтка має пройти довгий шлях реабілітації.

Тим часом у Львові єврейська громада судиться проти будівництва приватного пологового будинку. Громада обурилася тим, що ділянка під забудову розташована на території Старого єврейського кладовища ХІV століття. Так, стало відомо, що на вулиці Якова Раппапорта, 6 у центрі Львова будують приватний пологовий будинок у сучасному стилі. Проти будівництва постала єврейська громада і днями виграла суд у забудовника.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що у Дніпрі медики врятували життя 16-річного Єгора, якого 20 вересня збили на пішохідному переході.

Як повідомляв портал Знай.uа,у Дніпрі знайшли чоловіка, якого нещодавно розшукували по всьому місту. На жаль, він виявився мертвий.

Також Знай.uа писав, що небайдужий дніпрянин пожертвував 10 тисяч гривень в обласну дитячу лікарню.