У Житомирі затримали групу закарпатських підлітків, які обікрали одну з місцевих квартир і підозрюються в аналогічних злочинах.

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Повідомляється, що 16 грудня патрульні Житомира затримали 5-х молодих жителів Закарпатської області, які підозрюються в крадіжці.

Зокрема, того дня до поліції звернулася місцева мешканка, повідомивши про крадіжку грошей зі своєї квартири. Вона розповіла, що її чоловік вийшов на кілька хвилин з під'їзду, забувши закрити за собою вхідні двері в квартиру. Коли той повернувся назад, то побачив групу молодих людей, які поспішно спускалися сходами вниз. Коли він зайшов додому, то виявив пропажу гаманця з грошима і банківськими картами.

Чоловік описав правоохоронцям прикмети ймовірних зловмисників. Згідно з орієнтуванням патрульні виявили компанію молодих людей за схожими прикметами. Господар квартири впізнав у них передбачуваних злодіїв. У одного з хлопців патрульні виявили вкрадені речі. Компанію затримали і доставили у відділення поліції.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Поліція / скріншот з відео
Поліція / скріншот з відео

Правоохоронцям вдалося з'ясувати, що вся компанія не місцева – хлопці приїхали в Житомир із Закарпатської області і мали намір продовжити свою подорож. Як виявилося, трьом з компанії не було 18 років – наймолодшому було 10 років, а найстаршому – 15. Також з ними були 18-річна дівчина і 19-річний хлопець. Неповнолітні були доставлені в місцеву лікарню, а з іншими продовжив працювати слідчий.

За фактом правопорушення поліція відкрила кримінальне провадження згідно зі статтею 185 (Крадіжка) КК України. Правоохоронці перевіряють причетність молодих людей до аналогічних злочинів.

Нагадаємо, що у Києві всього за добу обікрали близько ста людей.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві поліцейські оперативно спіймали чоловіка, який пограбував жінку і спробував сховатися.

Також Знай.иа писав, що у Києві затримали банду злодюжок-гастролерів, які грабували людей на вулицях.