У Закарпатській області загорівся шкільний автобус.

Про подробиці події розповідає видання "Закарпаття онлайн".

Повідомляється, що інцидент стався близько 12 години дня в суботу, 19 грудня, на виїзді з міста Виноградів Закарпатської області. Займання сталося під час руху транспортного засобу разом з пасажирами.

За словами очевидців події, за підсумком ніхто з пасажирів не постраждав. Пожежу допомагали гасити учасники дорожнього руху.

На даний момент офіційні джерела не надають інформації про подію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у вівторок, 15 грудня в Ужгороді загорівся легковий автомобіль ВАЗ-2101. Інцидент стався на вулиці Гранітній в обласному центрі. В автомобілі повністю згорів салон і зовнішнє покриття.

Рятувальники оперативно прибули на місце події та усунули пожежу. З'ясувати, що стало причиною загоряння і якої було завдано збитків, поки не вдалося.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Закарпатті з'являться п'ять новеньких електробусів: обласний центр долучився до проекту зв "Міський громадський транспорт II". Всі електробуси та станція живлення знаходитимуться в Ужгороді.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті чоловік помер посеред дороги. За словами очевидців, чоловік їхав на велосипеді і раптово впав з нього, втративши свідомість. На місце події викликали бригаду швидкої допомоги, проте медикам не вдалося врятувати життя потерпілого.