У мережі розповіли про те, як приготувати крабовий салат з рисом і кукурудзою. Готуйтеся до свят вже зараз.

Таким чином, повідомляється, що раніше цей салат вважався делікатесом, і не був доступний для широких мас. Станом на сьогоднішній день, це один з найпопулярніших салатів, першість тримає лише олів'є.

Крабовий салат, фото: скріншот з відео
Крабовий салат, фото: скріншот з відео

Для приготування ніжного крабового салату вам знадобиться:

  • Крабові палички-200 грамів;
  • Кукурудза консервована-200 грамів;
  • Яйця курячі-2 штуки;
  • Рис пропарений-150 грамів;
  • Майонез-3 столових ложки;
  • Сіль - 1,5 чайної ложки.

Спочатку переберіть рис, і залийте його теплою водою. Можна злегка збовтати для того, щоб сторонні предмети спалахнули наверх. Зайве просто змиваєте.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Далі, крупу промиваєте в теплій воді, для того, щоб змити крохмаль і борошняний пил. Рис викладаєте на сито і даєте стекти рідини.

Відварюєте рис, а потім яйця.

І ось, салат практично готовий, залишилося найпростіше.

Яйця нарізаєте дрібними кубиками, а крабові палички поперек.

Всі інгредієнти з'єднуєте і перемішуєте.

Нагадавши, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматного ласощі практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу мало. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.

Як повідомляв портал Знай, сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.

Також Знай писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат.