До Нового року повністю готова головна ялинка Закарпатської області.

У п'ятницю, 18 грудня, на площі Народній святковими вогнями засяяла пухнаста красуня. В Закарпатській обласній державній адміністрації розповіли, що висота дерева становить 17 метрів.

Родина із села Сюрте Ужгородського району подарувала ялинку регіону. Вони вже декілька років планували зрубати дерево, але вирішили звернутися до ОДА, аби віддати його для новорічо-різдвяних свят.

Тим часом у центрі Хмельницького запалили новорічну ялинку і відкрили Різдвяний ярмарок. Відвідати урочисте відкриття міг кожен бажаючий городянин, проте цього року міська влада була змушена відмовитися від бурхливих святкувань, концертів, парадів та іншого, в силу карантинних обмежень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, в Ужгороді на площі Театральній встановили новорічну ялинку. Пухнаста красуня росла біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича. Господиня пані Марія подарувала її містянам, повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові в парку імені Горького з'явився новий арт-об'єкт. Повідомляється, що нова інсталяція "Танці на льоду" розмістилася на озері в парку імені Горького. Сім танцюючих фігурок на ковзанах ввечері красиво запалюються вогнями. Синій відблиск від інсталяції відбивається в замерзлому озері, створюючи блакитні доріжки, які світяться у темряві.