Мешканець села Осій, що на Ірщавщині, зник безвісти.

Жінка, яка співмешкає зі Стельмахом Андрієм, каже, що хлопець зник 2 грудня і з того часу не виходить на зв'язок. Про це пише Закарпатський діалог.

Відомо, що того дня Андрій мав їхати до Ужгорода до батьків, там чоловік працював. Раптово він перестав відповідати на телефонні дзвінки, а рідні не знають, де він може бути. Закарпатка дуже переживaє і розшукує чоловікa по всьому регіону.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.