На атомній станціх Пакш, що в Угорщині, завантажили ядерне паливо - його виготовили в Росії та привезли через українське Закарпаття.

У жовтні російська паливна компанія Росатом ТВЕЛ повідомила, розробила для угорців новий вид палива, спеціально для реакторів ВВЕР-440, пише Prozak.info

У повідомленні зазначається, що паливо все ще змушені доставляти через Україну. Власне, в Чопі на Закарпатті відбувалося перезавантаження вагонів за паливом на вузькі європейські залізничні колії. Російська Федерація планує до 2022 року відмовитися від транзиту палива до Європи через Україну.

Також на Закарпатті митники виявили контрабандні цигарки у залізничних вагонях потягу, що прямував з Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні Закарпатської митниці на офіційній сторінці у Facebook. Так, відомо, що потяг прямував з Росії до Сербії.

Раніше повідомляли, мера заарештували просто на засіданні: пивний бізнес чиновника викликав питання.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, українка замість свого замовлення отримала від "Нової Пошти" розмоклу смердючу посилку.

Знай.uа писав, на Закарпатті знайшли прикордонника з простреленою головою: пустив кулю в лоб.