Мешканка села Онок, що на Виноградівщині, Андріана Тільняк безвісти зникла разом із 5-річною донечкою.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише сестра зниклої Євгенія Шулак.

"Допоможіть відшукати сестру з дитиною, вже 5 днів як пішла вночі у магазин і не повернулася. Тільняк Андріана Андріївна, І Тільняк Ганна Михайлівна, малій всього 5 рочків. Незнаємо де поділися, в міліцію заяву написали. Проживають с.Онок але возможно могла в город прийти.

Возможно хтось десь бачили будь ласка зателефонуйте 0994847361.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одягнені були, мала в червоні чобіточки і чорна куртка, Андріана теж в чорній куртці і кросівках", - пише жінка.

У коментарях Євгенія зазначила, що вже написала заяву до поліції, проте поки результату нікого. Жінка припустила також, що сестра могла втекти від свого співмешканця і боїться повернутися додому.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.