У понеділок, 14 грудня, в Ужгороді помер видатний науковець, завідувач кафедрою французької мови, доцент Степан Бобинець.

Як повідомляють на сайті Ужгородського національного університету, протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.

"З глибоким жалем колектив факультету іноземної філології УжНУ сповіщає сумну звістку: сьогодні, у понеділок 14 грудня 2020 року, у лікарні, після кількатижневої мужньої боротьби з COVID-19 перестало битися серце нашого колеги, прекрасної людини і талановитого викладача, сумлінного науковця і щирого патріота України завідувача кафедри французької мови і зарубіжної літератури доцента Степана Степановича Бобинця", - написали колеги.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що у Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці Наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича - жінці було лише 48 років.