Мешканку Запоріжжя, яка зникла більше трьох років тому, випадково помітили на сайті для дорослих.

Востаннє Наталія Сухань виходила на зв'язок 24 лютого 2017 року. Її бачили на площі Університетській, де дівчина, за словами мами, мала зустрітися зі знайомим свого колишнього хлопця. Батьки розповідають, що парубок винен їхній родині кілька тисяч доларів. Раптово Наталя перестала відповідати на дзвінки, додому не повернулася. Правоохоронці не знайшли жодних її слідів.

За деякий час в соціальних мережах знову поширили оголошення про зникнення Наталі, адже за три роки вона так і не вийшла на зв'язок. У коментарі люди дізналися, що зникла рудоволоса дівчина є порноакторкою, яку представляють як Ogil Basted.

Мама зниклої Наталії розповіла, що фото з різних еротичних сайтів їй надсилали у Viber. Жінка підтвердила, що це її донька.

Однак досі незрозуміло, як Наталія могла перетнути кордон: її закордонний паспорт, український паспорт і речі залишилися вдома.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще


Цілком можливо, дівчина вирушила в цю індустрію не по своїй волі, адже незадовго до зникнення вона дзвонила мамі і обіцяла передзвонити.

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом розшукують пенсіонерку, яка вийшла з дому і не повернулася. Рідні дуже переживають за жінку, так як їй регулярно потрібно робити уколи інсуліну. Мешканку Нововодолазького району Востаннє рідні бачили рано вранці 23 листопада. 66-річна пенсіонерка вийшла з дому о 7: 30 і зникла безслідно.

Також Знай повідомляв, що в Запорізькій області зник чоловік з втратою пам'яті. Його шукають рідні. Чоловік пішов з дому ще в понеділок, 23 листопада, і відтоді його ніхто не бачив. Він вийшов на вулицю ближче до вечора в місті Енергодар і після цього його ніхто не бачив.

У Чернівцях змучені невідомістю люди шукають свого родича Віталія Ніколенка, який зник безвісти майже рік тому, коли поїхав на заробітки за кордон. Про це на своїй сторінці у Facebook пише його подруга, користувачка з ніком Nata Niknafka.