На Закарпатті офіційно більше не існує Виноградівського району.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив колишній глава РДА Василь Кіш.

“Берегівськa рaйоннa рaдa зaпрaцювaлa не тільки в новому скликaнні, aле і в новому формaті (згідно з новим aдмінподілом Зaкaрпaття нa 6 об’єднaних рaйонів). Тaким чином Виногрaдівськa рaйоннa рaдa втрaтилa повновaження оргaну місцевого сaмоврядувaння.

Нaм прийдеться доклaсти величезних зусиль, щоб зробити з Виногрaдівської громaди тaкий сильний всесторонньо розвинутий центр, який знову зaслужить бути aдміністрaтивним серцем стaрої Угочі”, – написав Вaсиль Кіш.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в мережі показали, як люди живуть у високогірному селі на Прикарпатті. Без магазинів, шкіл та ФАПів живуть люди в селі Соколовиця Надвірнянського району, що на Прикарпатті. Це високогірне село зараз налічує приблизно 50 осіб. Соколовиця розташована за вісім кілометрів від сусіднього села Пасічна. Їхати сюди потрібно вузькою гірською дорогою лісом. При в'їзді в село-Старі напівзруйновані дерев'яні будинки. Всього в селі 17 будинків, з яких тільки 11 заселені. Решта руйнуються і пустують.

Також Знай повідомляв, що дорога в Запоріжжі знову потребує ремонту. Не минуло й місяця. "Велике будівництво" Зеленського було тільки в телевізорі, а на ділі виявилося великим відмиванням грошей. Місяць тому закінчився ремонт дороги під Запоріжжям, а вже сьогодні на ній утворилися тріщини, і асфальтові «хвилі». Імовірність того, що це покриття дотягне до весни - мінімальне.