Під час першого засідання новообраної міської ради Ужгорода Богдан Андріїв урочисто склав присягу.
Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформацій портал Depo.Закарпаття.
Так, стало відомо, що у вівторок, 8 грудня новообраний мер Ужгорода Богдан Андріїв склав присягу. Також новообрані депутати ужгородської міської ради сьогодні отримують посвідчення.

Богдан Андріїв, скріншот
Богдан Андріїв, скріншот

Зазначимо, що 8 грудня відбувається перше засідання сесії нового складу Ужгородської міської ради.
Варто нагадати, що під час другого туру місцевих виборів в Ужгороді Андріїву вдалося втримався у своєму кріслі. Відрив від конкурента Віктора Щадея склав близько тисячі голосів.
Явка на виборах склала 28% - прийшли на виборчі дільниці, щоб віддати свої голоси за того чи іншого кандидата, 26 тисяч 727 ужгородців.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що харків'янам показали, хто потрапив під крило Кернеса. Ви здивуєтеся, коли побачете ці прізвища.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії. Щорічне зростання числа інфікованих містян не зупиняють мера.

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова. На його думку, Філатов міг програти Краснову в другому турі виборів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще