Іноді буває, що зовсім не вистачає часу, аби приготувати вечерю для всієї родини. У таких випадках дуже виручають рецепти "для ледачих", які не вимагають великої участі господині в процесі приготування.

Одним з таких рецептом в Facebook-спільноті "Що приготувати на вечерю" поділилася Анастасія Кудряшова. Користувачка приготувала картоплю з м'ясом у звичайній банці. У суху і чисту ємність в довільному порядку кладемо нарізане м'ясо, картоплю, моркву, цибулю або інші овочі. Спеції за смаком.

"Зверху пару шматочків вершкового масла. Закриваємо кришечкою з фольги. Ставимо в холодну духовку, вгору - низ без конвекції, і включаємо на 120 градусів на 10 хв.Через зазначений час, градус підвищуємо на 180 і ще на 1.5 години. Духовку в процесі готування, не відкриваємо!!!
І після приготування витримуємо трохи часу щоб трохи вистигло!", - пояснює Анастасія.

Користувачка зазначає, що банку можна замінити звичним жаростійким посудом або формами, але саме в банці все-таки картопля виходить соковитішою, м'ясо ніжнішим, а овочі - тримають форму.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, новорічний стіл змусить українців викласти останні гроші: як заощадити кровні

Як повідомляв портал Знай.ua, долма з яловичини прикрасить стіл на Новий рік 2020: обійдемося без банального олів'є

Також, Знай.ua писав про рецепт соковитої рибки від Мозгової: гості не відірвуться