В Ужгороді змії досі не вляглися на зиму спати. Очевидці зустріли безсонну рептилію на набережній і зняли її прогулянку на відео, яке оприлюднили в соцмережах.

Як зазначається, 5 грудня температура повітря в місті сягнула 16.7 градусів тепла, лише трохи не дотягнувши до абсолютного рекорду 1960 року – тоді в Ужгороді трималося 18.5 градусів вище нуля.

Містяни не приховували свого здивування і активно коментували подію.

«Може заразився коронавірусом, та боїться іти до дітей, щоб і їх не заразив», «Ой, багато біля мене таких бігає - і вужі, і полози», «Красень! Їх треба берегти!», «То мер – дивиться, як плитку поклали...», «Подруга з дому прогнала...», «А хіба вони не мали вже поховатися?», - дивуються ужгородці.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Шкода бідолашного. Змерз не може рухатись. І ще не дай Боже знайдеться якесь неповноцінне істеричне чмо, і приб'є», «Бідося... та вона ж спатки повинна... якась гадюка розбудила», «Ура, весна прийшла», - пишуть інші.

Нагадаємо, раніше Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Також «Знай.uа " писав, що У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість