"Дія не завжди приведе тебе до мети, проте до мети тебе зможе привести тільки дія" - з цими словами точно погодяться герої програми на "UA: Закарпаття".

Анонс одного з випусків опублікували на Facebook-сторінці "Суспільне Закарпаття".

"Історії наших героїв про вибір та рішення, про бар'єри та перепони, які довелось здолати на шляху до мети. У кожного є вибір, тож варто обрати себе справжнього", - пишуть автори.

А мешканка Буковини Марія Лахман стала місцевою легендою, і вже не перше десятиліття дивує Україну неабиякою волею та жагою до життя. Жінка має свою пристрасть: вишивку, йдеться в сюжеті UA: Перший. Цю справу Марія дуже любить, і не покидає голки ні на день. Перший хрестик вишила ще дитиною, коли їй ледь виповнилося шість років. А коли була підлітком, сталася трагедія: дівчина втратила кисть руки. Здавалося б, травма мала відвернути пані Марію від рукоділля, та це спрацювало навпаки, і згартувало ще більше.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що мешканка Чернівецької області Марія Ватаман відзначила столітній ювілей-старенька чекала святкування з родиною, проте настрій дещо зіпсувалаа.

Також Знай писав, що на Хмельниччині жінка відзначила столітній ювілей. До неї в гості прийшли всі діти, онуки і правнуки, а також завітали місцеві чиновники, щоб привітати з такою круглою датою.

Нещодавно Знай передавав, що Львівська довгожителька Анастасія Ксьондз відзначила свої 103-й день народження.